About Us

Το «Delicrop.com» είναι η πρώτη, και μέχρι στιγμής μοναδική, μηχανή αναζήτησης για προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής παγκόσμιας εμβέλειας. Το καινοτόμο έργο μας είναι η συντονισμένη προσπάθεια της ομάδας μας να προωθήσουμε τα πολύτιμα αγαθά που παράγουν οι παραγωγοί, εκτιμώντας και δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στον μόχθο τους. Απώτερος στόχος μας είναι να καταφέρουν οι παραγωγοί να γίνουν ευρέως γνωστοί στην περιοχή τους, στο νομό τους, στην χώρα τους,  αλλά γιατί όχι και σε άλλες χώρες, χωρίς την άδικη εκμετάλλευση τους από παράγοντες που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν το μόχθο τους και τα πολύτιμα αγαθά τους. Η έκδοση του ιστοτόπου αυτή την περίοδο θεωρείται δοκιμαστική (εξ ου και η ένδειξη "beta" στο λογότυπο μας), καθώς επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, προσφέροντας σας τις υπηρεσίες μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Ενδεχομένως, λοιπόν, να μην συναντήσετε την απαραίτητη κινητικότητα στον ιστότοπό μας, όμως φανταστείτε την περίπτωση να είστε από τους πρώτους που θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να γίνετε μέλη δημιουργώντας ένα λογαριασμό. Στην περίπτωση που είστε παραγωγός, μπορείτε με ένα βήμα να αναβαθμίσετε τον απλό λογαριασμό σας σε επαγγελματικό, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και να εκμεταλλευτείτε τη Δωρεάν προσφορά που παρέχουμε στον υποτομέα των συνδρομών.


Η ομάδα

Η ομάδα μας έχει αφιερώσει πολλούς μήνες για να επιτύχει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα με ένα μοντέλο στο οποίο θα επωφελούνται τόσο οι παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές, από τις υπηρεσίες μας.

Ως Ομάδα εννοούμε τα άτομα που συμβάλλουν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας λοιπόν, απαρτίζεται από άτομα έμπειρα, αλλά και άτομα που εκπαιδεύτηκαν κατά τη διάρκεια την ανάπτυξης, οι ρόλοι των οποίων διακρίνονται, επίσημα ή ανεπίσημα, στους παρακάτω:

  • Διαχειριστές περιεχομένου
  • Σχεδιαστές
  • Σύμβουλοι (νομικοί και πάσης φύσεως)
  • Προγραμματιστές
  • ακόμα και φιλόλογοι (για την επιμέλεια των κειμένων μας!)

Σημειωτέον, ότι τα μέλη αυτής της ομάδας λειτουργούν αφιλοκερδώς και έχουμε στην διάθεση μας αρκετούς υποστηρικτές και εμπνευστές.

Η ιδέα

Το "Delicrop.com" γεννήθηκε ως ιδέα τα τελευταία χρόνια, λαμβάνοντας υπόψιν τα μείζονα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, κυρίως στη χώρα μας. Η οικονομική κρίση έπληξε, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, τον αγροτικό πληθυσμό και κατ' επέκταση τον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής. Ωστόσο, ορισμένα μέλη της ομάδας μας κατάγονται από αγροτικές οικογένειες που έχουν υποστεί τις σοβαρές επιπτώσεις της κρίσης και είναι σε θέση να ταυτιστούν με τις απαιτήσεις ενός παραγωγού. Απώτερος στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τη δύναμη της πρωτογενούς παραγωγής, καθώς θεωρείται ο βασικότερος πυλώνας για την οικονομία μιας χώρας. Σαν ομάδα πιστεύουμε στο στόχο μας και η προσπάθεια μας θα είναι εντατική.

Καταλήγοντας, αξίζει να αναφερθούμε στην προέλευση του ονόματος της ιστοσελίδας μας. Η ρίζα της λέξης "delicrop" προέρχεται από τη σύνθεση των λέξεων Delicious Crop (νόστιμη σοδειά). Όπως καταλαβαίνετε, το κυριότερο περιεχόμενο της σελίδας μας αφορά προϊόντα τα οποία προορίζονται για το τραπέζι μας.