Σχετικά

Το «Delicrop.com» είναι η πρώτη, και μέχρι στιγμής μοναδική, μηχανή αναζήτησης απολειστικά για προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής παγκόσμιας εμβέλειας. Το καινοτόμο έργο μας είναι η συντονισμένη προσπάθεια της ομάδας μας να προωθήσουμε τα πολύτιμα αγαθά που παράγουν οι παραγωγοί, εκτιμώντας και δείχνοντας παράλληλα τον απόλυτο σεβασμό στον μόχθο τους. Απώτερος στόχος μας είναι να καταφέρουν οι παραγωγοί να γίνουν ευρέως γνωστοί στην περιοχή τους, στο νομό τους, στην χώρα τους, αλλά γιατί όχι και σε άλλες χώρες.


Η Ιδέα

Το "Delicrop.com" γεννήθηκε ως ιδέα τα τελευταία χρόνια, λαμβάνοντας υπόψιν τα μείζονα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, κυρίως στη χώρα μας. Η οικονομική κρίση έπληξε, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, τον αγροτικό πληθυσμό και κατ' επέκταση τον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής. Ωστόσο, ορισμένα μέλη της ομάδας μας κατάγονται από αγροτικές οικογένειες που έχουν υποστεί τις σοβαρές επιπτώσεις της κρίσης και είναι σε θέση να ταυτιστούν με τις απαιτήσεις ενός παραγωγού. Απώτερος στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τη δύναμη της πρωτογενούς παραγωγής, καθώς θεωρείται ο βασικότερος πυλώνας για την οικονομία μιας χώρας. Σαν ομάδα πιστεύουμε στο στόχο μας και η προσπάθεια μας θα είναι εντατική.

Καταλήγοντας, αξίζει να αναφερθούμε στην προέλευση του ονόματος της ιστοσελίδας μας. Η ρίζα της λέξης "delicrop" προέρχεται από τη σύνθεση των λέξεων Delicious Crop (νόστιμη σοδειά). Όπως καταλαβαίνετε, το κυριότερο περιεχόμενο της σελίδας μας αφορά προϊόντα τα οποία προορίζονται για το τραπέζι μας.