Where we aim

Φανταστείτε την περίπτωση που θα επιθυμήσετε ντόπια προϊόντα, και ψάχνοντας στην πόλη σας ή τις γύρω πόλεις/χωριά να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν που αναζητάτε.

Δεν απαιτείται η άμεση γνωριμία με παραγωγούς ή με άλλους παράγοντες για να σας βοηθήσουν.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τέτοιου είδους προβλήματα προσφέροντας σας άμεσα τα αποτελέσματα που ζητάτε, χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς αναζήτησης που διαθέτουμε. Σας δίνουμε την δυνατότητα να διαλέξετε προϊόντα από αξιόπιστους παραγωγούς και από περιοχές της προτίμησής σας.

Το ρόλο του καταναλωτή, μπορούν ενδεχομένως να πάρουν και επιχειρήσεις που αναζητούν τα πολύτιμα αγαθά που προσφέρουν οι παραγωγοί.

Ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη άτομα ή επιχειρήσεις εκτός της επικράτειας που να αναζητούν μια συνεργασία με παραγωγούς ανεξάρτητα με τις παραγωγικές τους δυνατότητες.

Οποιοσδήποτε χρήστης χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, έχει την δυνατότητα να επιλέγει νόμισμα την προτίμησης του προκειμένου να συγκρίνει τις τιμές σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα. Το ίδιο ισχύει για τις μονάδες βάρους (για στερεά) ή χωρητικότητας (για ρευστά).

Κάθε προϊόν που αναζητάτε βρίσκεται οργανωμένο σε κατηγορίες με αποτέλεσμα η αναζήτηση του να πραγματοποιείται πολύ εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης που διαθέτουμε σε περίπτωση που θέλετε ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Στην πολύμηνη προσπάθεια μας δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα προϊόντα. Έχουμε μια αρκετά βελτιστοποιημένη βάση με χαρακτηριστικά και ποικιλίες που βοηθούν την ταυτοποίηση ενός προϊόντος, προσφέροντας επιθυμητά αποτελέσματα, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των απαιτήσεων σας για αναζήτηση προϊόντων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.


Καταναλωτής με λογαριασμό

Όλες οι υπηρεσίες μας, καθώς και η δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα, διατίθενται δωρεάν στους καταναλωτές. Προχωρώντας στην απόκτηση ενός λογαριασμού μπορείτε να επωφεληθείτε λειτουργίες, όπως ο χαρακτηρισμός ενός προϊόντος ως επιθυμητού, προκειμένου να το αποθηκεύσετε στη λίστα σας για μελλοντική απόκτηση.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια εφαρμογή με αξιόπιστα προϊόντα και παραγωγούς, δίνοντας τη δυνατότητα σε συνδεδεμένους χρήστες να αξιολογούν ένα προϊόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι καταναλωτές για τις αξιόπιστες δράσεις των παραγωγών και να μπορούν ευκολότερα να επιλέξουν κάποιο προϊόν. Ωστόσο, εάν ο καταναλωτής δεν είναι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες ή το προϊόν που ενδεχομένως παρέλαβε, έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει ανάλογα τον παραγωγό, εφόσον τον θεωρεί αναξιόπιστο. Εάν πρόκειται για σοβαρά θέματα ή παρατυπίες ενός παραγωγού, υπάρχει η δυνατότητα αναφοράς του σε εμάς και μετά από έρευνα μας και ανάλυση των αιτημάτων, δρούμε αναλόγως με γνώμονα πάντα τους Όρους & Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών.Το Delicrop.com σχεδιάστηκε έχοντας ως απώτερο στόχο την ανάδειξη του μόχθου του παραγωγού, καθώς και των πολύτιμων αγαθών που παράγει. Στοχεύει να ενισχύσει άτομα με μικρή αλλά και εκτεταμένη παραγωγική δραστηριότητα. Επιπλέον, δίνουμε τη δυνατότητα έκθεσης και προώθησης των παραγόμενων προϊόντων σε ποικίλες πόλεις, αλλά και νομούς της χώρα σας. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα προβολής και κατ΄ επέκταση εξαγωγής των προϊόντων σε όλες τις χώρες παγκοσμίως.

Στη σημερινή εποχή επικρατεί ένα δυσμενές κλίμα εκμετάλλευσης στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής. Σε αρκετές περιπτώσεις ο παραγωγός αδυνατεί να προωθήσει τα προϊόντα του, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε μεσάζοντες, μη έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Αυτό έχει ως αντίκτυπο να παραγκωνίζεται η προσπάθεια και ο μόχθος του παραγωγού, ενώ ταυτόχρονα οι μεσάζοντες αδίκως να καρπώνονται ένα μεγάλο τμήμα του μερίσματος, αναδεικνύοντας τους συμβαλλόμενους ως μετόχους της επιχείρισης του. Η δική μας προσπάθεια δεν είναι ο αφανισμός των συμβαλλόμενων, αλλά να δώσουμε μια "ανάσα" σε εκείνους που θεωρούν άδικο το παραπάνω παράδειγμα.

Απευθυνόμενοι λοιπόν προς τους παραγωγούς της πρωτογενούς παραγωγής, ενδέχεται σε πολλές περιπτώσεις να μην υπάρχει η ταύτιση με τα ηλεκτρονικά μέσα ή το διαδίκτυο, ειδικότερα σε μεγάλες ηλικιακές κλίμακες, προκειμένου να επωφεληθούν τις υπηρεσίες μας. Λύση για αυτό μπορεί να θεωρηθεί η ενασχόληση ενός προσφιλούς ατόμου με σχετική γνώση του αντικειμένου, έτσι ώστε να βοηθήσει έναν ή μια ομάδα παραγωγών, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους & Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας, χωρίς ενδεχόμενο εκμετάλλευσης.


Υπηρεσίες και δυνατότητες

 • Αναβάθμιση απλού λογαριασμού σε επαγγελματικό με ένα βήμα χωρίς περαιτέρω διαδικασίες με άμεση ενεργοποίηση.
 • Έκθεση παραγόμενων προϊόντων.
 • Δημιουργία φήμης.
 • Προβολή προϊόντων χρησιμοποιώντας περιγραφές και πολυμέσα (φωτογραφίες & βίντεο).
 • Έκθεση προϊόντων ανά τεμάχιο αλλά και ασυσκεύαστα (χύμα).
 • Εταιρικό προφίλ παραγωγού με στοιχεία επικοινωνίας που είναι στη διάθεση οποιουδήποτε επισκέπτη.
 • Δήλωση παραγωγικών μονάδων με δυνατότητα μορφοποίησης, χρησιμοποιώντας περιγραφές και πολυμέσα.
 • Δυνατότητα προβολής των προϊόντων σε περιοχές, με βάση την τοποθεσία της παραγωγικής μονάδας που ανήκει το προϊόν.
 • Οργάνωση προϊόντων σε κατηγορίες, έτσι ώστε να είναι προσιτά στους πελάτες που τα αναζητούν.
 • Δήλωση συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, ή ποικιλιών για κάθε προϊόν προκειμένου να αποφεύγονται οι αυθαίρετες δημοσιεύσεις χωρίς ταυτοποίηση.
 • Δυνατότητα στους παραγωγούς να μας ενημερώνουν με ένα βήμα για την απουσία κάποιου χαρακτηριστικού ή ποικιλίας των προϊόντων τους, ώστε να βελτιστοποιήσουν την προβολή και οργάνωση τους στην Ιστοσελίδα.
 • Δήλωση κατάστασης αποθέματος.
          Καθορισμός:
  • ημερών διαθεσιμότητας
  • μη διαθεσιμότητας
  • προ-παραγγελίας, στην περίπτωση που πρόκειται να το παράγετε προσεχώς
 • Κοινοποίηση των προϊόντων χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Δίνουμε τη δυνατότητα στον παραγωγό να εκθέτει προϊόντα σε οποιοδήποτε παραγωγικό τομέα ανήκει το προϊόν.
 • Δυνατότητα γνωστοποίησης ημερομηνίας παραγωγής των προϊόντων.
 • Δυνατότητα επεξεργασίας, διαγραφής ή απενεργοποίησης ενός καταχωρημένου προϊόντος στο σύστημα.
 • Δυνατότητα αλλαγής, διαγραφής ή απενεργοποίησης φωτογραφιών που είναι συνδεδεμένες με τα προϊόντα, τις παραγωγικές μονάδες, ή με το προφίλ του παραγωγού.
 • Δυνατότητα εισαγωγής των περιγραφών και σε άλλες γλώσσες.